Услуги

Кроење на секаков вид на плочест материјал, праволиниски и кружно (иверка, медијапан, HDF и сл.);

Кантирање на иверка и медијапан до 50mm праволиниски и кружно;

Бушење на дупки за шарки;

Репарација на постоечки елементи;

За да ги видите репроматеријалите и производите кои сме ги направиле кликете овде.