Трговија

Оплеменета и суровинска иверка - Kastamonu Бугарија;

Оплеменета иверица - AKRITAS Грција;

Медијапан со висок сјај - VARIO Турција;

Медијапански крила мат и висок сјај - VARIO Турција;

Медијапански рамки мат и висок сјај - VARIO Турција;

Вратни облоги - VARIO Турција;

Плотни - ALFAWOOD Грција;

Телескопи, самостални ногари - VOGA Словенија;

Оков (шарки, шини, амортизери и сл.) - SAMET Турција;

Рачки, закачалки - METAX Турција, ART Турција;

Вагонетки, корпи и други додатоци за кујни - STARAX Турција;

Душеци (со пружини, со мемори пена);

Латофлекс (под за кревет) дрвени и метални:

Системи за лизгачки врати;

Лесонит, HDF оплеменет;

Медијапан суров, еднострано бел, и фурниран од разни реномирани производители;

OSB плочи со разни дебелини;

Водоотпорни шпер плочи;

Садопери - PYRAMIS Грција, Blanco Германија;

Разни други окови за комплетно решение за вашиот мебел;

За да ги видите репроматеријалите и производите кои сме ги направиле кликете овде.