Производство

Проектирање, изработка и монтажа на мебел од плочести материјали за:

Дневни соби (комоди, клуб маси и сл.);

Кујни;

Спални (кревети, плакари со лизгачки врати, плакари со отклопни врати и сл.);

Детски соби (кревети, бироа, плакари, комоди и сл.);

Мебел во бањи;

Канцеларски мебел (бироа, плакари и сл.);

Мебел во претсобје (плакари, комоди и сл.);

Мебел за опремување на продавници (рафтови, излози, бироа и сл.);

За да ги видите репроматеријалите и производите кои сме ги направиле кликете овде.